Επόμενη τελετή ορκωμοσίας

Ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθεί Τελετή Ορκωμοσίας Πτυχιούχων ΠΜΣ στις 23 Μάϊου 2024 και σε αυτή θα συμπεριληφθούν όσες και όσοι  έχουν λάβει Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης Σπουδών έως τις 14-3-2024.

Η αίτηση έχει σταλεί στους ανακηρυχθέντες και υποβάλλεται στη Γραμματεία του Τμήματος ηλεκτρονικά.

Όσοι/όσες έχουν υποβάλλει ήδη αίτηση δεν χρειάζεται να υποβάλλουν εκ νέου.

Πληροφορίες σχετικά με την ώρα και  την διαδικασία της ορκωμοσίας θα δοθούν με νεότερες ανακοινώσεις.

3o Φοιτητικό Συνέδριο Λο.Χρη. – Πρόσκληση υποβολής εργασιών

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και τα ΠΜΣ “Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική” και “Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Διοίκηση και στο Χρηματοοικονομικό Σχεδιασμό για Στελέχη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα”,

προσκαλούν προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες και νέους ερευνητές να παρουσιάσουν το ερευνητικό τους έργο στο 3ο Φοιτητικό Συνέδριο του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής με τίτλο «Βιώσιμη Οικονομία και Αειφορία: Προκλήσεις και Προοπτικές στον κλάδο της Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής», το οποίο θα διεξαχθεί στις 22 και 23 Απριλίου 2024 στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στον Κόμβο Αντικαλάμου, Καλαμάτα.

Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή ολοκληρωμένων ερευνητικών εργασιών είναι η 10η Απριλίου 2024. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ερευνητών/φοιτητών, προβλέπεται η δυνατότητα και εξ αποστάσεως παρουσίασης των ερευνητικών εργασιών σε ειδικό session. Οι εργασίες μπορούν να υποβληθούν σε μορφή word ή pdf ηλεκτρονικά μέσω του συνδέσμου: Υποβολή εργασιών 3ου Φ.Σ. ή εναλλακτικά να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: findaccr@go.uop.gr (θέμα μηνύματος: 3ο Φοιτητικό Συνέδριο ΛΟΧΡΗ).
Οι επιστημονικοί υπεύθυνοι του 3ου Φ.Σ.
Γιαννόπουλος Βασίλειος, Επίκουρος Καθηγητής
Δημητρόπουλος Παναγιώτης, Επίκουρος Καθηγητής

Δήλωση Συμμετοχής στην Οργανωτική Επιτροπή του 3ου Φοιτητικού Συνεδρίου του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής καλεί τους φοιτητές όλων των βαθμίδων (προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς, υποψήφιους διδάκτορες) που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην Οργανωτική Επιτροπή του 3ου Φοιτητικού Συνεδρίου του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους συμπληρώνοντας τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα βρουν στον σύνδεσμο «ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ».

Αρμοδιότητες της οργανωτικής επιτροπής είναι η  ο συντονισμός των δράσεων για τη διεξαγωγή του συνεδρίου (καθορισμός ομιλιών, σύνταξη προγράμματος συνεδρίου, προσέλκυση συμμετεχόντων – χορηγών κτλ), υπό την καθοδήγηση του Επιστημονικού Υπευθύνου.

Το φοιτητικό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Απριλίου 2024, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στον Αντικάλαμο Καλαμάτας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται από 08/02/2024 έως και 29/02/2024.

Οι επιστημονικοί υπεύθυνοι για τη διεξαγωγή του Συνεδρίου:

Γιαννόπουλος Βασίλειος, Επίκουρος Καθηγητής Λογιστικής

Δημητρόπουλος Παναγιώτης, Επίκουρος Καθηγητής Λογιστικής

Ετήσιο Συνέδριο PMI

Το PMI Greece Chapter διοργανώνει την Κυριακή 28/01/2024 το Ετήσιο Συνέδριο Project Management Crossroads στο Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή.
Στα πλαίσια του μνημονίου συνεργασίας που έχει υπογραφεί μεταξύ του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής και του PMI Greece Chapter, δίνεται η δυνατότητα για δωρεάν διαδικτυακή συμμετοχή των φοιτητών και των ακαδημαικών του τμήματος μέσω του ακόλουθου youtube Link του livestream:   https://youtube.com/live/jodaoY7M4Gc?feature=share.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο μπορείτε να βρείτε στο link:
Το πρόγραμμα του συνεδρίου είναι διαθέσιμο στο link: https://pmi-greece.org/blog/project-management-crossroads-annual-conference

Ηλεκτρονική Αξιολόγηση μαθημάτων/διδασκόντων χειμερινού εξαμήνου 2023-2024

Σας ενημερώνουμε ότι η ηλεκτρονική αξιολόγηση όλων των μαθημάτων των Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών για το χειμερινό εξάμηνο 2023-2024 θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 08/12/2023 έως την Παρασκευή 19/01/2024.

Για να αξιολογήσετε τα μαθήματα που παρακολουθείτε στο τρέχον εξάμηνο, αρκεί να συνδεθείτε με το ηλεκτρονικό σύστημα αξιολόγησης μαθημάτων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου που λειτουργεί στη διεύθυνση https://courseeval.uop.gr, κατόπιν να επιλέξετε «Δηλώσεις / η  δήλωσή μου» και για κάθε μάθημα να επιλέξετε τον αντίστοιχο σύνδεσμο «Αξιολογήστε το μάθημα». Κατόπιν, θα προβληθεί το αντίστοιχο ερωτηματολόγιο αξιολόγησης του μαθήματος, το οποίο μπορείτε να συμπληρώσετε και να υποβάλετε.

Αναλυτικές οδηγίες για χρήση του συστήματος αξιολόγησης μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://modip.uop.gr/evalsys

Θα θέλαμε στο σημείο αυτό να σας διαβεβαιώσουμε ότι στη διαδικασία συμπλήρωσης των ερωτηματολογίων αξιολόγησης διασφαλίζεται πλήρως η ανωνυμία σας, και κανείς δεν έχει τη δυνατότητα να συσχετίσει τις απαντήσεις με τον φοιτητή/τη φοιτήτρια που τις παρείχε.

Το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης των μαθημάτων έχει ανασχεδιαστεί, περιλαμβάνοντας λιγότερες και πιο εστιασμένες ερωτήσεις για την αποτύπωση της γνώμης σας για τη διδασκαλία των μαθημάτων και τους διδάσκοντες, μειώνοντας έτσι και τον χρόνο που απαιτείται για τη συμπλήρωσή του.

H γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για το Πανεπιστήμιο. Ήδη, η ΜΟ.ΔΙ.Π. και τα Τμήματα έχουν επεξεργαστεί τα αποτελέσματα των προηγούμενων περιόδων αξιολογήσεων, τα στατιστικά στοιχεία των οποίων είναι διαθέσιμα στη διεύθυνση https://modip.uop.gr/eval-stats.

Με βάση τα αποτελέσματα αυτά αλλά και την εικόνα κάθε ξεχωριστού μαθήματος, τα Τμήματα, η ΜΟ.ΔΙ.Π. και τα όργανα διοίκησης του Ιδρύματος θα προχωρήσουν στη λήψη των απαραίτητων μέτρων για τη βελτίωση της ποιότητας των σπουδών και των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Με εκτίμηση,
Καθηγητής, Κωνσταντίνος Μαυρέας
Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών και Φοιτητικών Θεμάτων
Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

2o Συμπόσιο Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, της Σχολής Διοίκησης του Πανεπιστημίου
Πελοποννήσου και τα ΠΜΣ «Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Λογιστική και
Χρηματοοικονομική» και «Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Διοίκηση και στον
Χρηματοοικονομικό Σχεδιασμό για Στελέχη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα» σας
προσκαλούν στο 2ο Συμπόσιο του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής με τίτλο
«Βιώσιμη Ανάπτυξη και Κυκλική Οικονομία: Προκλήσεις και ευκαιρίες για την
επιχειρηματικότητα και την ελληνική οικονομία», το οποίο θα διεξαχθεί την Τρίτη 21
Νοεμβρίου 2023 και ώρα 11:00-15:00 στο Κεντρικό Αμφιθέατρο των εγκαταστάσεων του
Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στον Κόμβο Αντικαλάμου, Καλαμάτα.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής
Μακρής Ηλίας
Καθηγητής

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

 

Δήλωση Συμμετοχής στον Διαγωνισμό Καινοτομίας FinTech

Αγαπητά μέλη του Τμήματος:

Μπορείτε να Δηλώσετε Συμμετοχή στον Διαγωνισμό Καινοτομίας FinTech του Κόμβου Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου έως τις 18 Οκτωβρίου  και να παρουσιάσετε τις καινοτόμες ιδέες σας!

Mην χάσετε την ευκαιρία να αναδείξετε τις κιδέες σας στην θεματική FinTech και να λάβετε εξειδικευμένη καθοδήγηση στην παρουσίαση και ανάπτυξη της ιδέας σας από ανθρώπους του ακαδημαϊκού και εργασιακού ιστού!

Κάντε εγγραφή εδώ στην πλατφόρμα υποβολής έως 18/10 για να συμμετέχετε στον Διαγωνισμό!