Τελετή ορκωμοσίας 2023

Την Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 θα πραγματοποιηθεί τελετή ορκωμοσίας των πτυχιούχων του ΠΜΣ.

Οι φοιτητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην τελετή, θα πρέπει να  αποστείλουν  στην γραμματεία την αίτηση συμμετοχής στην Ορκωμοσία, που τους έχει αποσταλεί στο ακαδημαϊκό email τους.

Η  αίτηση θα πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά στη Γραμματεία έως 31 Μαΐου 2023

Δικαίωμα συμμετοχής στην εν λόγω ορκωμοσία έχουν όσοι/ες φοιτητές/τριες έχουν λάβει Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης Σπουδών έως και την 5η Μαΐου 2023 και να έχουν τακτοποιήσει τυχόν οφειλές δανειζόμενου υλικού προς τη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου και της ηλεκτρονικής απόθεσης της εργασίας του στο «Αμητός».

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της τελετής της ορκωμοσίας θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο χρόνο.

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΛΟΓΩ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Σύμφωνα με το αριθμ. πρωτ. 3527/10-5-2023 έγγραφο του Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών και Φοιτητικών Θεμάτων Πανεπιστημίου Πελοποννήσου  Καθηγητή κου Κωνσταντίνου Μαυρέα, σας ενημερώνουμε ότι λόγω των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μαϊου 2023 αναστέλλεται το εκπαιδευτικό έργο για τις ημέρες Σάββατο 20.5.2023 (Π.Μ.Σ) και Δευτέρα 22.5.2023.

Από την Γραμματεία

Αξιολόγηση μαθημάτων εαρινού εξαμήνου 2022-2023

Προς προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές

Σας ενημερώνουμε ότι η ηλεκτρονική αξιολόγηση των μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου 2022-2023, που προσφέρει το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής σε Προπτυχιακό και Μεταπτυχιακό επίπεδο,  θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 10/05/2023 έως την Κυριακή 04/06/2023.

Η αξιολόγηση των μαθημάτων γίνεται μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος γραμματειών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (https://courseeval.uop.gr/) και κάθε φοιτητής θα μπορεί να αξιολογήσει από οποιονδήποτε υπολογιστή τα μαθήματα που έχει δηλώσει, με διατήρηση της ανωνυμίας του.

H γνώμη των φοιτητών μας είναι ιδιαίτερα σημαντική και τα αποτελέσματα της αξιολόγησης λαμβάνονται σοβαρά υπ’ όψιν από το Τμήμα για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση μέτρων βελτίωσης της ποιότητας των σπουδών και των υπηρεσιών.

Ημερίδα Σχολής Διοίκησης

Η Σχολή Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σας προσκαλεί στην Ημερίδα με τίτλο:
“Η Ελληνική Επιχειρηματικότητα: Προοπτικές και προκλήσεις. Ο ρόλος της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης”
η οποία θα διεξαχθεί την Τρίτη 25/04/2023 και ώρα 17:30-21:30 στην Κεντρική Σκηνή του Μεγάρου Χωρού Καλαμάτας. Η παρουσία σας θεωρείται επιβεβλημένη. Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας να παρακολουθήσετε τη Ημερίδα συμπληρώνοντας τη “Δήλωση Προεγγραφής” που θα βρείτε εδώ.
Το πρόγραμμα της ημερίδας μπορείτε να το δείτε εδώ.

Δήλωση Συμμετοχής στην Οργανωτική Επιτροπή του 2ου Φοιτητικού Συνεδρίου του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής καλεί τους φοιτητές όλων των βαθμίδων (προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς, υποψήφιους διδάκτορες) που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην Οργανωτική Επιτροπή του 2ου Φοιτητικού Συνεδρίου του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους συμπληρώνοντας τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος: https://docs.google.com/forms/d/1RZMvk1anoSX4zCfe_BmCdOfEmzyg9syAC9rB03-UAfM/edit.
Αρμοδιότητες της οργανωτικής επιτροπής είναι η  ο συντονισμός των δράσεων για τη διεξαγωγή του συνεδρίου (καθορισμός ομιλιών, σύνταξη προγράμματος συνεδρίου, προσέλκυση συμμετεχόντων – χορηγών κτλ), υπό την καθοδήγηση του Επιστημονικού Υπευθύνου.
Το φοιτητικό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2023.
Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται από 31/03/2023 έως και 14/04/2023.
Ο επιστημονικός υπεύθυνος για τη διεξαγωγή του Συνεδρίου
Γιαννόπουλος Βασίλειος
Επίκουρος Καθηγητής Λογιστικής

2ο ACCA/SOEL Career and Networking Event 2023

Το 2ο ACCA/SOEL Career and Networking Event 2023 θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 8 Μαρτίου 2023.

Οι φοιτητές αλλά και απόφοιτοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους δωρεάν εδώ, αλλά και πατώντας το Register Now  στο επισυναπτόμενο αρχείο/flyer.

Η εκδήλωση θα είναι γεμάτη ενημέρωση σχετικά με τις ευκαιρίες καριέρας με την πιστοποίηση του ACCA, και παράλληλα οι συνεργάτες του ACCA θα δόσουν φέτος την ευκαιρία σε 4 τυχερoύς να διεκδίκησουν υποτροφίες διδάκτρων για το ACCA Qualification αξίας μέχρι και 15.000€, και παράλληλα το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (Σ.Ο.Ε.Λ) θα δίνει επίσης υποτροφία για τα μαθήματα του ΙΕΣΟΕΛ-ΜΕΤΚΕΛ.

Παράλληλα, οι φοιτητές και απόφοιτοι θα έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν με κορυφαίους εργοδότες και να ενημερωθούν για θέσεις εργασίας που είναι ανοικτές.

Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να μην ξεχάσουν να φέρουν μαζί τους αρκετά έντυπα του βιογραφικού τους.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Συνέδριο του PMI Greece Chapter «Decoding Project Management: A Road to Success»

Το PMI Greece Chapter σας καλεί να συμμετέχετε στο Ετήσιο Συνέδριό του με τίτλο «Decoding Project Management: A Road to Success», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 9:30πμ με 6:30μμ.
Στα πλαίσια του μνημονίου συνεργασίας που έχει υπογράψει το Τμήμα μας με το PMI Greece Chapter, οι φοιτητές του Τμήματος δύνανται να παρακολουθήσουν το συνέδριο διαδικτυακάχωρίς οικονομική επιβάρυνση.
Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις συμμετοχής!
Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ